Čokoládové masáže

Vědecký název kakaa "Théobroma Macao" =potrava Bohů, mluví za vše. Před 4000 lety objevili Aztékové v jihoamerických pralesích kakaovník, z něhož vyráběli nápoj, který pili při svých obřadech. Do Evropy ho přivezl španělský dobyvatel Hernard Cortéz v roce 1528.

Terapeutické vlastnosti čokolády jsou obecně známé. Sama totiž obsahuje mnoho důležitých prvků potřebných pro lidský organismus. Například vitaminy, aminokyseliny, minerály a antioxdanty.

Čokoládová masáž je výborná k vyhlazení a zkrášlení pokožky, odstranění celulitidy, získání dobré nálady, odplavení toxických látek z těla a uvolnění ztuhlých svalů. Masáž je voňavá a má velmi relaxační a zklidňující účinky.

Učinky čokoládové masáže:

čokoládová masáž Kroměříž, Morkovice